Quick & Clean

Item number:812916

€ 53,18 Incl. btw
Op voorraad
SKU
812916
BWT Quick & Clean, voor een schitterende glans in uw douche Tijdbesparend, hygiënisch, economisch én ecologisch verantwoord… Dit klein en compact toestel is eenvoudig te installeren tussen de thermostatische kraan en de flexibel. De Quick & Clean is een filter die lokaal kalk uit het water verwijdert. Het filterelement bevat geen chemicaliën. In de verpakking zit de Quick&Clean met 1 filterelement. Met één druk op de knop kan u na uw douchebeurt het glas, de tegels en het douchearmatuur schoon maken. Het laat geen sporen na en u hoeft niets af te vegen. Kalkresten en strepen zijn voorgoed verleden tijd. Handig voor iedereen die belang hecht aan weinig onderhoud, tijdswinst en hygiëne. Als u van een propere douche houdt en weinig onderhoud verkiest, is dit uw wondermiddel. Let op, het toestel werkt preventief en is geen kuisproduct. Deze kleine filter biedt u lokaal zacht en kalkvrij water maar is uiteraard geen globale oplossing voor de volledige woning.

Typische kenmerken:

  • Werkingspositie verticaal
  • Het filterelement apart verkrijgbaar
  • Filterelement moet vervangen worden tussen de 1 à 3 maanden naargelang de intensiteit van het gebruik en de waterhardheid.
  • In de doos zit een strip om uw waterhardheid te meten, op basis daarvan weet uw wanneer u het filterelement moet vervangen.
  • Gelieve te spoelen met koud water.
  • In de doos van de Quick en clean zit reeds één filterelement.

Write Your Own Review
You're reviewing:Quick & Clean
Your Rating

Heb je een vraag over dit product?

Copyright © 2021-BWT. Inc. All rights reserved.