Ijsblokjes met kruiden of eetbare bloemen

Ingrediënten

Ingrediënten voor 1 glas:

  • 220 ml Magnesium verrijkt drinkwater
  • 10 ml citroensap
  • 10 ml Goji bessensap (verkrijgbaar in Bio winkels)
  • 1 stuk papaja (20-30 gr)
  • 1 eetlepel tuinkers

Bereiding

1. Leg kruiden (bv. rozemarijn, roze peperkorrels of jeneverbessen) in de vakjes van een ijsbakje. 2. Giet er water uit de Vida Waterkan over en leg in de diepvriezer. 3. Voor een gin-tonic: vul een ginglas met 4 cl gin en 20 cl tonic. Voeg ijsblokjes met rozemarijn, jeneverbessen of roze peperkorrels toe. 4. Gebruik ijsblokjes met munt en stukjes limoen voor een mojito. 5. Of ijsblokjes met eetbare bloemen om je favoriete cocktail te pimpen. TIPs •Als de ijsblokjes klaar zijn, haal ze dan uit het ijsbakje en bewaar ze in een plastieken bakje in de diepvries. Zo kan je meteen aan de volgende soort beginnen! •Je kan ook gekleurde siroop toevoegen aan het water waarmee je de ijsblokjes maakt. Zo creëer je zelf leuke effecten!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Klantenservice
  • Veilig betalen
  • Track & trace